CONCURSUL INTERNATIONAL DE DANS CONSTANTA

      Dacă eşti pasionat de dans şi iubeşti competiţia, înscrie-te şi tu la Concursul  Internaţional de Dans „Marea Neagra „ ediţia a III-a, care va avea loc în perioada  3-4 iunie 2017 la Casa de Cultură a Sindicatelor   Constanţa- România.

                Vă aşteptăm cu drag!

               Concursul este organizat de Colegiul Național de Arte Regina Maria Constanţa, România, Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Asociația „Împreună pentru artă” în perioada 3-4 iunie 2017.

    Evenimentul este un concurs cu caracter internaţional având ca scop următoarele obiective: stimularea spiritului competitiv, motivarea pentru performanță, promovarea experienței artistice și dezvoltarea comunicării și a relaționării prin limbajul universal al dansului.

         Toate competiţiile din cadrul Concursului Internațional de Dans Marea Neagră sunt deschise tuturor categoriilor de profesionişti (Licee de coregrafie, Colegii de artă, Academii, Teatre, etc., în cadrul cărora se efectuează cel puţin 8 ore de dans clasic pe săptămână) şi non-profesionişti (Școli particulare, Cluburi,  Asociaţii culturale, etc.) cu vârste cuprinse între 5 și 20 ani din ţară şi din străinătate.

Componență juriu

Zoia Gabriela Bucovală – Președinte de Onoare – Inspector Școlar General ISJ Constanța

Kremena Atanasova Shopova – Președinte – Director al Companiei „Era Dance Company” – Bulgaria

Anita Asenova – Director artistic și coregraf la studioul de Dans „Freedom” – Bulgaria

Traian Vlaș – Prim-solist Teatrul Național de Operetă „I. Dacian”  – București

George Postelnicu –  director artistic la Dance Campus & Contest, San Francesco di Paola, Italia și Germania.

Regulament Concurs Internațional de Dans Marea Neagră

Oferta Hotel Aurora


Vă rugăm să verificați ordinea intrării în concurs de mai jos să ne comunicați în cel mai scurt timp eventualele inadvertențe.

Vă mulțumim anticipat!

Ordine intrare 17

PROGRAMUL CONCURSULUI INTERNAȚIONAL DE DANS

Rezultate finale