Evenimente

Ziua educației 2018

În acest an, cu ocazia Zilei educației, Colegiul Național de Arte Regina Maria a aorganizat un spectacol special, închinat acestei zile, în Sala Sergiu Celibidache a liceului.


Ziua educației 2017

Cu ocazia Zilei educației,  Colegiul Național de Arte “Regina Maria” a organizat un spectacol special, dedicat acestei zile, dar si  o vizită la expozitia de la Pasajul Virgil Coman.


Activitate  –  Excursie la  BOJENTSI şi VELIKO TÂRNOVO – Bulgaria

Data : 15  OCTOMBRIE  2016

Participanţi: : profesori de la CNA Regina Maria Constanţa

Scopul excursiei : un prilej de cunoaştere şi reflexiune;  modalitate de  luare  în posesiune intelectuală a locurilor parcurse; prilej să ne cunoaştem mai bine pe noi, îmbogâţindu-ne cu forţe şi judecăţi de valoare.…căci scopul unei călătorii adânc înţelese este acela de a te întoarce acasă mai bun, mai înţelept, mai deschis spre orizontul fără de sfărşit al umanităţii.

 


Ziua Sportului Şcolar

Pe 1 octombrie Colegiul Naţional de Artă a serbat Ziua Sportului Şcolar, de aceea  au fost organizate întreceri de baschet calsa a 6-a D şi ştafete pt clasa a 5-a B

-Miercuri, 17 decembrie 2014, începând cu ora 16.00, în sala ”Sergiu Celibidache” a Colegiului Național de Arte ,,Regina Maria’’ Constanța, va avea loc spectacolul festiv     ”GALA RECUNOȘTINȚEI”    Invitatie spectacol decembrie

- În perioada 24-28 noiembrie 2014, va avea loc ”Festivalul Național al Șanselor Tale”, ocazie cu care se vor derula activități extrașcolare.
PROGRAM Festival 2014 CNARTE REGINA MARIA
- Ziua Colegiului Național de Arte ”Regina Maria” Constanța va fi celebrată vineri, 28 noiembrie 2014. Instituția noastră sărbătorește 58 de ani de existență.
Cu acest prilej, se vor desfășura activități extracurriculare, iar la ora 16.00, în sala ”Sergiu Celibidache” va avea loc spectacolul aniversar dedicat acestui eveniment.
Program 1 Ziua Scolii
-1 decembrie – Idealul Naţional – Colegiul Naţional de Arte “Regina Maria” Constanţa prezintă un spectacol tematic dedicat zilei naţionale a României OMAGIU_1 decembrie