Evenimente Muzică

STELA MARIS

Prima edție a concursului de interpretare vocală Stela Maris se va desfășura la Constanța, în sala de concerte Sergiu Celibidache  a Colegiului Național de Arte ” Regina Maria”, în perioada 18-19 iunie 2018 și are ca scop promovarea artiștilor lirici.

Colegiul National de Arte “Regina Maria” alaturi de Asociatia ” Nihil Sine Arte” isi propune sa aduca la malul marii cele mai alese glasuri, promovand totodata arta cantului liric.  Profesori renumiti precum Aida Abagief, Margareta Andriescu , alaturi de pianistul Daniel Saracescu au pus bazele sectiei de canto clasic cu multi ani in urma. Respectul si munca  lor nu au fost uitate si le  sunt omagiate si  valorificate prin cele trei premii care le poarta numele . Juriul de specialitate format din cadre didactice universitare, deopotriva solisti lirici si profesori ai CNA “Regina Maria” vor aprecia munca si talentul tinerilor inscrisi in concurs.

Tabel concurenti

 


Gala Recunoştinţei 

Perioada sărbătorilor de iarnă este prilej de a ne întâni cu oameni dragi , de a multumi tuturor şi de a exprima recunoştinţă pentru ce a primit sau pentru ce a putut oferi.

Miercuri, 21 decembrie 2016, ora 13.00 va avea loc în sala “Sergiu Celibidache” spectacolul festiv “Gala Recunoştinţei”.

În speranţa că veţi fi alături de noi, vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag!


Zilele liceului

Aniversarea este întotdeauna prilej de a ne întâlni cu oameni dragi. Anul acesta Colegiul Naţional de Arte “Regina Maria” celebrează 60 de ani de existenţă. Avem deosebita plăcere de a vă invita să ne fiţi alături la spectacolul aniversar , ce va avea loc vineri, 28 octombrie 2016, în sala “Sergiu Celibidache”, începând cu ora 13.00.